Navigatieset: Single Handed Passer en Bretonse Plotter

 45,00

Voor de opleidingen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet  bieden wij  een navigatieset aan met daarin een bretonse plotter en een single handed passer (koper). Met de bretonse plotter kan je koersen uitzetten op de zeekaart. Met de single handed passer kan je afstanden afpassen op de zeekaart.

Opgepast! Het wordt aangeraden om deze navigatieset standaard bij te bestellen bij de opleiding Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. Deze navigatieset wordt per postpakket (buiten formaat) verstuurd. Extra verzendingskosten binnen België worden automatisch verrekend. Indien u zich heeft ingeschreven voor een theorie opleiding stuurbrevet, kan u deze navigatieset ook bij aanvang van de opleiding aankopen.

Beschrijving

Voor de opleidingen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet, Theoretische Kustnavigatie en Jachtman bieden wij het een navigatieset aan met daarin een Bretonse Plotter en een Single Handed Passer (koper). Met de Bretonse Plotter kan je koersen uitzetten op de zeekaart. Met de Single Handed Passer kan je afstanden afpassen op de zeekaart. Het spreekt voor zich dat je deze navigatieset ook aan boord kan gebruiken tijdens het varen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Navigatieset: Single Handed Passer en Bretonse Plotter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *