Leidraad voor het Vaarbewijs – achtste druk (Nederland)

 24,00

Hét handboek voor ieder schipper die zich wil voorbereiden op het examen Klein Vaarbewijs I en II in Nederland.

Opgepast: Enkel verzending binnen België!

Beschrijving

Een schipper van een schip, dat sneller kan varen dan 20 km/u of langer is dan 15 m, moet in het bezit zijn van een geldig stuurbrevet (vaarbewijs) in Nederland. Dit boek is bedoeld voor ieder schipper die wil slagen voor het examen Klein Vaarbewijs I en II in Nederland. Je kan er een volledig overzicht van de examenleerstof in terugvinden.

Deze Leidraad voor het Vaarebwijs, is het resultaat van jarenlange lespraktijk, waarbij opmerkingen en vragen van cursisten in belangrijke mate hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van vorm en inhoud. Elk hoofdstuk is een afgerond geheel. Achterin het boek staan vragenreeksen waarvan een deel is ontleend aan de voorgaande examens Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. De bijbehorende antwoorden staan afzonderlijk vermeld.

Bij VaarschoolQ+ worden de theorieopleidingen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet aan de hand van het lesboek Leidraad voor het Stuurbrevet (België) gegeven. Cursisten die in Nederland examen wensen te doen, kunnen de Leidraad voor het Vaarbewijs aanvullend aankopen. Beide leidraden bevatten nagenoeg dezelfde leerstof met dit verschil dat er  in de Leidraad voor het Vaarbewijs enkele reglementen zijn opgenomen die enkel  op de Nederlandse vaarwateren en niet op de Belgische vaarwateren van toepassing zijn. Het spreekt voor zich dat een aanvullende praktijkopleiding warm wordt aanbevolen om de theorie om te zetten in praktijk. Uit een boek leer je immers niet varen! Ook hiervoor kan je bij VaarschoolQ+ terecht.

In Nederland worden er op regelmatige basis examens Klein Vaarbewijs I en II op computer georganiseerd. Dit in tegenstelling tot België waar er slechts 3 examens op jaarbasis worden georganiseerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leidraad voor het Vaarbewijs – achtste druk (Nederland)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *