Leidraad voor het Stuurbrevet (9e druk) (België)

 27,00

Hét handboek voor ieder schipper die zich wil voorbereiden op het examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. Wij hebben dit lesboek steeds op voorraad Bestel en betaal online en het lesboek wordt de volgende werkdag verzonden!

Opgepast: Enkel verzending binnen België!

Beschrijving

Een schipper van een schip, dat sneller kan varen dan 20 km/u of langer is dan 15 m, moet in het bezit zijn van een geldig stuurbrevet (vaarbewijs) in België. Dit boek is bedoeld voor ieder schipper die wil slagen voor het examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. Je kan er een volledig overzicht van de examenleerstof in terugvinden.

Deze Leidraad voor het Stuurbrevet, is het resultaat van jarenlange lespraktijk, waarbij opmerkingen en vragen van cursisten in belangrijke mate hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van vorm en inhoud. Elk hoofdstuk is een afgerond geheel. Achterin het boek staan vragenreeksen waarvan een deel is ontleend aan de voorgaande examens Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. De bijbehorende antwoorden staan afzonderlijk vermeld.

Bij VaarschoolQ+ worden de theorieopleidingen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet aan de hand van dit lesboek gegeven. Het spreekt voor zich dat een aanvullende praktijkopleiding warm wordt aanbevolen om de theorie om te zetten in praktijk. Uit een boek leer je immers niet varen! Ook hiervoor kan je bij VaarschoolQ+ terecht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leidraad voor het Stuurbrevet (9e druk) (België)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *