Vragenlijst online assistentie – Beperkt en Algemeen Stuurbrevet (ICC)

Beste cursist,

Je hebt je ingeschreven voor een online assistentie sessie Beperkt en Algemeen Stuurbrevet bij VaarschoolQ+. Tijdens de door jou gereserveerde tijd – 1u of 2u maximaal – willen wij op een zo gestructureerd mogelijke manier een antwoord geven op je vragen. Hierna volgend kan je een overzichtsformulier vinden met een vermelding van alle hoofdstukken die aan bod komen tijdens het theorie examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet. Gelieve de hoofstukken aan te klikken waar je vragen aan gerelateerd zijn. Tijdens de online sessie zal de instructeur dit formulier gebruiken om stap per stap je vragen te overlopen en te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je vragen reeds voorbereid hebt. Enkel op deze manier zal deze online assistentie sessie Beperkt en Algemeen Stuurbrevet optimaal renderen. Vragen betreffende het praktisch hanteren van de single handed passer en de bretonse plotter worden enkel besproken tijdens onze dag – of avondopleidingen.

Tijdens de online assistentie sessie is er een mogelijkheid dat wij schermen delen om een bepaald onderwerp toe te lichten. Gelieve hiermee rekening te houden wanneer je zou plannen om aan deze sessie deze sessie deel te nemen via je smartphone. Een computer of tablet met een camera zijn aangewezen.

Indien je naar aanleiding van onderstaande vragenlijst nog vragen zou hebben, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen via +32 486 975 801. Wij helpen je graag verder!

  • Wij zullen je via dit Skype adres contacteren tijdens de online assistentie sessie. Indien je nog geen Skype adres zou hebben, kan je dit gratis aanmaken door Skype te downloaden en te installeren via http://www.skype.com/nl/
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
    Welke datum wens je de online assistentie in te plannen? Indien deze datum niet zou passen, nemen wij alsnog contact met je op om de eventuele andere opties te bespreken!
  • Gelieve een of meerdere tijdstippen aan te geven wanneer je de online assistentie sessie wenst in te plannen. Online assistentie sessies kunnen ingepland worden tussen 09.00u en 20.00u tijdens werkdagen of tijdens het weekend op afspraak.