Online assistentie – Theorie Beperkt en Algemeen Stuurbrevet (ICC)

Lesdatum Leslocatie Lesgeld Beschikbare plaatsen Schrijf in
Op afspraak (in overleg) - 1u assistentie Online €39 10 Schrijf in
Op afspraak (in overleg) - 2u assistentie Online €78 10 Schrijf in

Online assistentie – Theorie Beperkt en Algemeen Stuurbrevet (ICC)

Voor wie?

Heb je je ingeschreven voor het examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet en blijf je met vragen zitten waar je het antwoord niet op kan vinden? Dan is  onze “online assistentie dienst” dé oplossing voor jou! Het enige wat je nodig hebt, is een computer/tablet/smartphone met een camera en een internetverbinding met daarop Skype geïnstalleerd.

Hoe werkt het?

Onze online service wordt aangeboden in blokken  van 1 uur met een maximum van 2 uur per cursist. Tijdens deze gereserveerde tijd zal een van onze ervaren instructeurs via Skype (videoconferencing) al jouw vragen betreffende de examenleerstof van het Beperkt – en/of Algemeen Stuurbrevet beantwoorden. Tijdens deze online assistentie gaan we ervan uit dat alle examenleerstof  reeds is ingestudeerd. Wij baseren ons hiervoor op het lesboek “Leidraad voor het Stuurbrevet 7e druk”. Indien je meer dan 2u assistentie nodig hebt, raden wij je aan om een volledige weekend- of avondopleiding of een stoomcursus te volgen.

Inschrijven?

  1. Maak je keuze (bovenaan deze pagina) of je 1 of 2 uur assistentie wenst te reserveren
  2. Registreer en betaal online via het inschrijvingsformulier
  3. Nadat wij jouw registratie en betaling  hebben ontvangen , nemen wij contact met je op om een tijdstip af te spreken wanneer je deze  online assistentie wenst in te plannen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds zijn, tijdens de week of in het weekend, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbaarheid van de instructeur natuurlijk
  4. Om er zeker van te zijn dat al jouw vragen een antwoord krijgen, ontvang je na online registratie tevens een email met een formulier waar je het onderwerp van je vragen kan aanklikken. Handig en snel! De instructeur zal op basis hiervan de online assistentie zo optimaal inplannen.
  5. Opgepast: tijdens deze online assistentie worden er enkel vragen beantwoord met betrekking tot theoretische onderwerpen. Het spreekt voor zich dat indien je meer praktische ervaring wenst op te doen betreffende navigatie en kaartpassen wij je graag doorverwijzen naar een weekend- of avondopleiding.

De voordelen?

  • Je laatste hulplijn voor deelname aan het examen Beperkt en/of Algemeen Stuurbrevet
  • Je hoeft je niet te verplaatsen, je wordt online geholpen
  • Je kan de dag of de week voor je deelname aan het examen Stuurbrevet alsnog een antwoord krijgen op je onbeantwoorde vragen
  • De instructeur staat volledig tot je beschikking

Betalen

Al onze opleidingen zijn onmiddellijk online te betalen (Visa, Master Card, enz.) bij registratie. Na een geslaagde registratie en betaling, ontvang je hiervan een bevestiging via email. Je hebt geen PayPal rekening nodig om een betaling uit te voeren, enkel een creditcard!

Sporadisch kan het gebeuren dat PayPal offline is. Bij betalingsproblemen kan je contact met ons opnemen. Wij kijken de betalingsstatus graag voor je na. Indien hier problemen mee zouden zijn, nemen wij vervolgens contact met je op.

Het lesboek, de “Leidraad voor het Stuurbrevet“, kan je bijbestellen via onze webshop. Op al onze opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.