Examenvragen Stuurbrevet

Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet

Wens je je voor te bereiden op het Belgisch theorie examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tijdens onze theorie opleidingen word je klaar gestoomd om niet alleen te slagen voor het examen, maar geven we je ook tal van praktische tips en advies mee om van jouw avontuur op het water een succes te maken.

Hiernavolgend kan je enkele voorbeeldexamens vinden die je kan downloaden. De antwoorden op de vragen staan op de laatste pagina.

Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 5 mei 2012
Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 2 maart 2013
Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 4 mei 2013
Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 22 februari 2014
Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 17 mei 2014

Online zijn er verschillende examensilulatoren te vinden (betalend).  Gelieve er rekening mee te houden dat deze GEEN garantie geven op de correctheid van noch de vragen, noch de antwoorden. Sinds 2015 wordt het examen op computer afgenomen (meerkeuze) en worden de officiële vragen niet meer vrijgegeven.

Verhoog je slaagkansen voor jet theorie examen aanzienlijk en volg een theorie opleiding bij VaarschoolQ+.  De opleidingen worden gegeven door echte beroepsinstructeurs die zeer frequent in het nautische milieu actief zijn. Beter kan je niet hebben! Ben je na het volgen van een theorie opleiding bij VaarschoolQ+  niet geslaagd, dan kan je de lessen 1 maal GRATIS opnieuw volgen! 

Inschrijven voor een theorieopleiding doe je hier!