VaarschoolQ+:Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 2017

Leidraad voor het Stuurbrevet (achtste druk): Beperkt Stuurbrevet - Algemeen Stuurbrevet

Examenvragen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet 2017 worden vernieuwd

Het theorieexamen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet kan je ook in 2017 afleggen op computer (meerkeuzevragen) te Brussel, Antwerpen en Oostende. Maar, alvorens aan het theorieexamen deel te nemen kunnen we je van harte adviseren om eerst een theorieopleiding te volgen. De te kennen leerstof wordt immers steeds uitgebreider en vele cursisten mispakken zich aan de tijd nodig om alle leerstof volledig in te studeren en te begrijpen! Tijdens het theorieexamen worden de vragen van steeds praktischere aard. Je hebt dan ook voldoende praktische inzichten nodig om de het examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet tot een goed einde te brengen. Deze praktische inzichten vind je niet terug in een lesboek, maar worden wel bijgebracht tijdens een theorieopleiding Beperkt en Algemeen Stuurbrevet bij VaarschoolQ+. Het aantal cursisten dat in eerste zit slaagt, daalt ieder jaar, mede omdat de focus op navigatie, meteo en getijden toeneemt en de vragen complexer worden in het kader van het ICC – Coastal waters. Om er voor te zorgen dat het theolrieexamen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet haar doel niet voorbijschiet, werden de examenvragen volledig herzien. Enkel de examenvragen uit het hoofd leren van de vorige examenreeksen is dus geen optie.

Bij VaarschoolQ+ ben je aan het juiste adres.

Onze theorieopleidingen worden gegeven door professionals die actief zijn in zowel de beroeps – als de pleziervaartsector. Door midel van gestroomlijnde en beproefde pedagogische technieken verwerf je in een mum van tijd de nodige inzichten in de theorie van het Beperkt Stuurbrevet en het Algemeen Stuurbrevet. Aan het einde van de opleiding heb je alvast 70% van de te kennen examenleerstof goed onder de knie en ben je mist een minimum aan zelfstudie zo klaar om glansrijk te slagen voor het examen Beperkt en/of Algemeen Stuurbrevet.

Leren varen doe je niet uit een lesboek

Omdat je niet leert varen uit een lesboek, kan je bij VaarschoolQ+ tevens terecht voor een praktijkopleiding motorboot. Een eigen motorboot hoef je niet te hebben. VaarschoolQ+ stelt haar lesboten (type RIB, Z-drive, 90PK en meer) ter beschikking. Zowel groep- als privé opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Wij passen ons aan aan jouw agenda!  Het is tevens mogelijk om met je eigen motorboot een praktijkopleiding te volgen.

Neem geen risico en verlies geen tijd. Doe het van de eerste goed en laat je adviseren. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, heb je aan VaarschoolQ+ een partner waar je van A tot Z kan op rekenen.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder.