Vaarbewijs/Stuurbrevet behalen najaar 2015? Dat kan bij VaarschoolQ+

Behaal je stuurbrevet/vaarbewijs bij VaarschoolQ+

Net op zeil – of motorbootvakantie geweest met vrienden of familie? Zin gekregen om volgend jaar zelf een boot te huren en er op uit trekken? Aarzel dan niet om één van onze theorie opleidingen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet (ICC) te volgen. Wij begeleiden je van A tot Z en zorgen er voor dat je optimaal voorbereid bent om aan het theorie examen Beperkt en Algemeen Stuurbrevet deel te nemen. Neem alvast een kijkje op onze website voor de lesdata theorie te Temse, Gent,Blankenberge of Oudernaarde. Natuurlijk kan je ook bij VaarschoolQ+ terecht voor een groeps- of privé opleiding praktijk motorboot, om je dienstenboeje te behalen en zo je stuurbrevet finaal aan te vragen. Geen voorkennis vereist. Het is tevens niet noodzakelijk om over een boot te beschikken. VaarschoolQ+ heeft diverse lesboten ter beschikking.
Overzicht lesdata theorie
Overzicht lesdata praktijk motorboot