Theorieopleiding stuurbrevet te Temse en Brugge in oktober en november 2013

Plannen om je Beperkt & Algemeen Stuurbrevet nog te behalen in 2013? Volg dan een theorieopleiding te Temse of Brugge bij VaarschoolQ+. De lessen worden georganiseerd tijdens het weekend en nemen 2 dagen in beslag. Ter aanvulling van deze opleiding kan je bij VaarschoolQ+ ook terecht Canada Goose Dame
voor een praktijkopleiding motorboot. Deze opleiding kan je volgen in groep of privé. Aan het einde van deze opleiding ontvang je je ingevuld dienstenboekje. Voldoende om na het slagen voor het theorie examen je Beperkt en Algemeen goosenorge Stuurbrevet aan te vragen. Dit Beperkt en Algemeen Stuurbrevet kan je nadien laten omzetten naar je ICC Inland and Coastal waters. Inschrijven voor een theorie of prakijkopleiding kan je doen via onze website www.vaarschoolq.be. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.